Çağrı Merkezi
+90 370 424 16 30
+90 370 412 29 01
E-Posta
tso@karabuktso.org.tr

HACCP Sistemi Danışmanlığı

HACCP 7 ilke ve 12 uygulama aşaması çerçevesinde inşa edilmiştir

  • Tehlike analizinin yapılması,
  • Kritik kontrol noktalarının belirlenmesi,
  • Kritik limitlerin oluşturulması,
  • Kritik kontrol noktalarının izlenmesi için sistemin kurulması,
  • Kontrol altında olmayan noktaların izlenmesi ve varsa düzeltici faaliyetlerin oluşturulması,
  • Sistemin etkili bir şekilde işlemesinin denetlenmesi için kontrol prosedürlerinin oluşturulması,
  • Bu ilkelerin uygulanması için prosedür ve kayıtları kapsayan dökümantasyon sisteminin oluşturulması.

 

Etkin uygulanan HACCP ile kuruluşun kazandıkları

  • Müşteri güveninin artmasını sağlar,
  • Tüketicilerin gıda olarak aldıkları ürünlerin sağlıklı ve güvenli olduklarından emin olmalarını sağlar,
  • Önleyici yaklaşım ilkesine uygun çalışarak; imha, tekrar işleme ve ürün geri çağırmaları ortadan kaldırır,
  • Tüketici sağlığını riske sokabilecek kritik noktaları kontrol altına alarak, ürün kalitesini yükseltir,
  • Güvenilir Gıda Üretme / Satma Taahhüdünüzü ortaya koyar,
  • Tüketici/müşteri, perakendeci ve hükümet organlarının güvenini arttırır,
  • Marka / kurum imajınızı güçlendirir,
  • Düzenleme makamları gözetmenlerce denetime maruz kaldığınızda yardımcı Olur,
  • Yeni pazar/müşteri beklentilerinizi arttırır,
  • Etkin bir oto-kontrol sisteminin uygulanmasını sağlar,
  • Müşteri talebine uygunluğu sağlar,
  • Yasal mevzuata uygunluğu sağlar

Sohbet Başlat
1
Merhaba, yardımcı olabilir miyiz?