Çağrı Merkezi
+90 370 424 16 30
+90 370 412 29 01
E-Posta
tso@karabuktso.org.tr

“BATI KARADENİZ’DE GİRİŞİMCİLİK YOLCULUĞU: BAŞARI İÇİN İLK ADIMLAR PROGRAMI” BAŞLADI

16 Eylül 2024 - 22:19 Paylaş

Batı Karadeniz’deki girişimciler ile en az fikir aşamasını tamamlamış girişimci adaylarının eğitim ve mentorluk ihtiyaçlarını karşılamak, bölgedeki girişimcilik ekosistemini geliştirmek amacıyla Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) ve ARYA Yatırım Platformu iş birliğiyle hayata geçirilen “Batı Karadeniz’de Girişimcilik Yolculuğu: Başarı için İlk Adımlar Programı”nın açılışı gerçekleştirildi.

Karabük Üniversitesi Hamit Çepni Konferans Salonu’nda düzenlenen açılış etkinliğine, Vali Sn. Mustafa Yavuz, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Fatih Çapraz, Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erol Altıntepe, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Mehmet Çetinkaya, Arya Yatırım Platformu Kurucusu Ahu B. Serter, Daire Müdürleri ve girişimciler katıldı.

Vali Sn. Mustafa Yavuz, açılışta yaptığı konuşmada, Batı Karadeniz’in sahip olduğu doğal güzellikler, tarımsal zenginlik, sanayi gücü ve turizm olanaklarıyla girişimcilik, yenilikçilik ve stratejik yatırımlar için büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirtti. Ayrıca, bu programın, Batı Karadeniz’i bu dinamiklerle buluşturarak sadece mahsullerin değil, büyük fikirlerin ve yenilikçi projelerin de filizlenmesine katkı sağlayacağını vurguladı.

Etkinliğe bölge paydaşlarının yanı sıra Arya Yatırım Platformu ve Farklabs kurucusu, melek yatırımcı, seri girişimci, Fortune Türkiye’nin en güçlü 50 kadınından biri olan Ahu Büyükkuşoğlu Serter ve ekibi katılarak sunumlarını gerçekleştirdi.

Program, “Batı Karadeniz’de Girişimcilik Yolculuğu: Başarı İçin İlk Adımlar Programı” tanıtımı, Yalın Girişim Semineri, deneyim paylaşımı, ağ oluşturma ve Karabük Teknopark ziyareti ile girişimcilerle yapılan görüşmelerin ardından sona erdi. (16.09.2024)

Sohbet Başlat
1
Merhaba, yardımcı olabilir miyiz?