Çağrı Merkezi
+90 370 424 16 30
+90 370 412 29 01
E-Posta
tso@karabuktso.org.tr

Enerji Yöneticisi Eğitimleri Hakkında

30 Mayıs 2024 - 16:39 Paylaş

Enerji Yöneticisi Eğitimleri, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) arasında gerçekleştirilen protokol kapsamında düzenlenecektir.

 

Enerji Yöneticisi Eğitimleri 27.10.2011 tarihli ve 28097 sayılı Resmî Gazete ’de yayımlanan “Enerji Kaynaklarının ve Enerjinin Kullanımında Verimliliğin Artırılmasına Dair Yönetmelik” kapsamında düzenlenmektedir.

 

Kimler Katılabilir

Enerji Yöneticisi Eğitimlerine Mühendislik ve Mimarlık alanında veya Teknik Eğitim Fakültelerinin Makine, Elektrik, Mekatronik veya Elektrik-Elektronik bölümlerinde lisans düzeyinde eğitim almış kişiler kabul edilir.

 

Gerekli Belgeler

– Fotoğraf (2 Adet)

– Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

– Noter onaylı diploma veya çıkış sureti (Fakülte Sekreterliğinden veya kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar için kurumlarından alınan aslının aynıdır onaylı belgeler kabul edilir)

– Eğitim ücretine ilişkin dekont (Ödeme açıklamasına “Ad-Soyadı – Enerji Yöneticisi Eğitimi” ibaresi yazılmalıdır)

 

Katılım Koşulları

– Katılım gerçekleştirmek isteyenler mail adresine ön başvuru yapmalıdır. ( tso@karabuktso.org.tr )

– Planlanan eğitim için BTSO EVM tarafından yapılacak olan ön değerlendirmeden sonra kesin liste oluşturulacak ve katılımcılara duyurulacaktır.

– BTSO EVM eğitime katılım durumuna göre, eğitim tarihlerini değiştirme hakkını saklı tutar.

– Herhangi bir sebeple eğitime katılımın olmaması halinde eğitim ücreti iade edilmez. Bu durumda ya bildirilen kursiyerin bir başka dönemde düzenlenecek eğitime katılımı sağlanır, ya da aynı eğitime katılmak üzere ilgili kurum veya kuruluşlar tarafından yeni bir kursiyer bildirilir.

– Eğitim esnasında belirtilen devamsızlık sürelerine uyulmaması halinde katılımcının eğitimi iptal edilir ve ücret iadesi yapılmaz.

– İstenen belgelerin kursun ilk günü eksiksiz olarak getirilmesi gerekmektedir. Eksik evrakı bulunan kursiyer eğitime devam edemeyecektir.

– Sınav Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Enerji Verimliliği ve Çevre Dairesi Başkanlığı tarafınca her yıl Nisan ve Ekim aylarında yapılmaktadır. Sınavdan 70 puan ve üzeri not alanlar başarılı olurlar. Başarılı olan katılımcılar Enerji Yöneticisi Sertifikasını almaya hak kazanacaktır.

Not: Eğitim kontenjanı 30 kişi ile sınırlıdır.
Planlanan eğitime katılım sayısının 20’den az olması durumunda, eğitim bir sonraki tarihe ertelenir.

 

Banka Hesap Bilgileri

2024 Yılı Eğitim Bedeli 15.000 TL ‘dir. (KDV Dahil)

 

Alıcı Unvanı: BTSO MESYEB

Garanti Bankası Marmara Ticari Şubesi

Şube Kodu: 1605

Hesap No: 62 95 769

IBAN: TR37 0006 2001 6050 0006 2957 69

Sohbet Başlat
1
Merhaba, yardımcı olabilir miyiz?