Çağrı Merkezi
+90 370 424 16 30
+90 370 412 29 01
E-Posta
tso@karabuktso.org.tr

VAKIF KATILIM AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

22 Kasım 2023 - 19:58 Paylaş

Kamunun ikinci katılım bankası Vakıf Katılım Bankası açılış töreni gerçekleşti.

Alış konuşmasını yapan Vakıf Katılım Genel Müdürü Mehmet Ali Akben; “Karabük’teki şubemizle Karabüklülere katılım finans sistemindeki farkımızı göstereceğiz, uzman kadrolarımız, hızlı çözümlerimiz ve finansal desteğimizle hizmet sunacağız” diye konuştu. Mehmet Ali Akben, “Ülke genelinde 20 binden fazla kamu bankası, TAM ATM ve PTT ATM’leri aracılığıyla ücretsiz, masrafsız para yatırıp çekebileceğiniz, Mobil ve İnternet Şubemizden tüm EFT ve havale işlemlerinizi ücretsiz olarak yapabileceğiniz hizmetlerimizle Karabük halkına en iyi müşteri deneyimini yaşatmak istiyoruz” dedi.

Açılışa katılan Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bugün burada Vakıf Katılım ailesinin 188. şubesini hep birlikte açacağız. Kendilerine Karabük ilimize hoş geldiniz diyorum. Karabük ilimiz doğasıyla, sanayisiyle, turizmiyle, ticaretiyle Batı Karadeniz bölgemizin yıldızı konumunda. Türkiye İhracatçılar Birliği’nin verilerine göre 2023’ün ilk 10 ayında 38. olan bir ilimiz. Vakıf Katılım Bankamız da bu ticaret hacminin genişlemesine katkı sağlayacak. Az önce Genel Müdürümüz de bahsetti: Vakıf Katılım Bankamız ecdad yadigarı vakıflarımızın gelirleriyle oluşturulan bir katılım bankasıdır. Zaten dünyada katılım bankalarına karşı ilgi alakanın ne kadar arttığını görüyoruz. Ülkemizde de Vakıf Katılım Bankamızın piyasaya girmesiyle, 2016’dan bu yana, şubelerini artırarak devam ediyor. Bugün 188. şubesi ilimizde açılıyor. İlimizin ticaretine, ekonomisine, aynı zamanda iş dünyamıza katkı sağlayacağına inancımız tam. Vakıf Katılım ailesinin ilimizde büyüyerek, artarak devam etmesini diliyorum. ”

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, kamunun ikinci katılım bankası özelliğine sahip olan Vakıf Katılım Bankası’nın ilimize kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilimize hayırlı olması temennisinde bulundu.(22.11.2023)

Sohbet Başlat
1
Merhaba, yardımcı olabilir miyiz?