Çağrı Merkezi
+90 370 424 16 30
+90 370 412 29 01
E-Posta
tso@karabuktso.org.tr

Sosyalfest Kapanış Töreni ve Ödül Töreni Gerçekleşti

04 Mart 2024 - 16:25 Paylaş

2-3 Mart tarihleri arasında Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası sosyal bilimler festivali olan Sosyalfest’in kapanış programı ve Sosyalfest Sosyal Model Tasarım Yarışmaları Ödül Töreni 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonunda gerçekleşti.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen festivalde sunumların ardından jüri üyeleri ödüle layık görülen Sosyal Model Tasarımlarını belirledi. Yarışmaya katılan katılımcılara ödülleri takdim edildi.

Sosyalfest’e destek veren kurum, kuruluş ve firmalara da teşekkür plaketi takdim edildi. Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) adına verilen plaketi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Karadeniz teslim aldı.

Sosyalfest’in gerçekleşmesinde emeği geçen başta Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Elif Çepni, Prof. Dr. Hasan SOLMAZ, Prof. Dr. İsmail Rakıp KARAŞ’a, akademisyenlere, sponsorlara ve katılımcılara  bu festivalin gerçekleşmesine katkıda bulunan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.(4.3.2024)

Sohbet Başlat
1
Merhaba, yardımcı olabilir miyiz?