Çağrı Merkezi
+90 370 424 16 30
+90 370 412 29 01
E-Posta
tso@karabuktso.org.tr

SAYIN VALİ YAVUZ MÜŞTEREK MESLEK KOMİTE TOPLANTISINA KATILDI

31 Ekim 2023 - 12:12 Paylaş

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası(KTSO) Ekim ayı Olağan Meclis Toplantısı ve ardından Sn. Vali Mustafa Yavuz’un teşrifleriyle Müşterek Meslek Komite Toplantısı gerçekleşti.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binası önünde Karabük TSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Sn. Vali Yavuz, daha sonra Meclis Toplantı Salonu’na geçti.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Meclis Başkanı Adnan Çebi’nin ardından Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz,  göreve başladıkları günden itibaren yapılan çalışmalarla ilgili sunum yaptı. Karabük Demir Çelik Fabrikaları’nın temellerinin atıldığı ve Karabük’ün Kuruluş tarihi olan 3 Nisan’ı, “Sanayi Günü” olarak kutlama noktasında, Filyos Limanı ve Lojistik Merkezi konularında destek talebinde bulundu.

Ayrıca Karabük ekonomisi, Yenice ve Eskipazar OSB çalışmaları hakkında istişarelerde bulunuldu.

Sn. Vali Mustafa Yavuz; “Batı Karadeniz’in Kalbi Karabük’ümüz aynı zamanda ülkemizin ilk ağır sanayi hamlesinin yapıldığı, sanayi ile sürekli olarak aynı cümlede adı anılan bir kent olma özelliği taşımaktadır. 3 Nisan tarihi sadece bizler için değil ülkemiz adına da çok önemli bir tarihtir. Kuruluşunu kutlayan ‘Emeğin Başkenti’ olan Karabük’ün, tüm aktörleri ile bu noktada ortak çalışarak, 3 Nisan’ın “Türkiye Sanayi Günü” olarak kutlanması adına ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Siz değerli iş insanlarımızı gerçekleştirdiğiniz yatırımlar ve yapmış olduğunuz üretim adına kutluyorum. Türkiye Yüzyılı Vizyonu doğrultusunda, daha çok üretecek daha çok çalışacağız. Bu süreçte, sizlerin daima yanında olacağız. Üretime katkıda bulunmak için ne tür adımlar atılması gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Toplantı hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.(30.10.2023)

 

Sohbet Başlat
1
Merhaba, yardımcı olabilir miyiz?