Çağrı Merkezi
+90 370 424 16 30
+90 370 412 29 01
E-Posta
tso@karabuktso.org.tr

MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİNE MOBİLYE FABRİKALARI GEZDİRİLDİ

13 Haziran 2024 - 21:39 Paylaş

Karabük’te mobilya sektörünün taleplerini belirlemek, meslek liselerinde ilgili bölümde okuyan öğrencilerin sektörü tanımalarını ve istihdam edilebilirliklerini artırmak amacıyla, İl İstihdam Komisyonu üyeleri tarafından Karabük Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) istihdama yönelik inceleme gezisi düzenlendi.
İstihdama yönelik inceleme gezisine Karabük Ticaret İl Müdürü Ferudun Karataş, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İsrafil Yıldız, İŞKUR İl Müdürü Ferhat Sarıçam, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Nural Kuyrukçu, Karabük OSB Müdürü Alper Saka, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Genel Sekreteri Cem Biçen, Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.
Karabük OSB’de faaliyet gösteren Yükseller Kereste Mobilya Doğrama İnşaat Malzemeleri Tic. ve San. Ltd, Şti. Boyacıoğlu Dekorasyon Tasarım Mobilya İmalat San. ve Tic. Ltd. Şti ve Ergüller Grup Mobilya İmalat İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. fabrikalarını gezen heyet, üretim süreçlerini gözlemledi ve firmaların istihdama yönelik talepleri hakkında bilgi aldı.
Öğrenciler, fabrikalarda üretim atölyelerini gezerek mobilya imalatının farklı aşamalarını inceleme imkânı buldu.(13.06.2024)

 

Sohbet Başlat
1
Merhaba, yardımcı olabilir miyiz?