Çağrı Merkezi
+90 370 424 16 30
+90 370 412 29 01
E-Posta
tso@karabuktso.org.tr

MEDİSA MOBİLYA FABRİKASININ TEMEL ATMA TÖRENİ YAPILDI

21 Temmuz 2023 - 15:35 Paylaş

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) üyesi olan Şenay Grup firmasının Karabük Organize Sanayi Bölgesinde 60 Dönüm arazi üzerinde kurdukları ve tamamlandığında 500 kişinin istihdam edileceği Medisa Mobilya Fabrikasının Temelleri düzenlenen törenle atıldı.

Temel atma törenine Vali Sn. Fuat Gürel, Karabük Milletvekili Sn. Ali Keskinkılıç, KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, Yönetim Kurulu üyeleri, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, iş insanları, Şenay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Şenay, Medisa Mobilya çalışanları ve davetliler katıldı.

Protokol konuşmaları ve duanın ardından Medisa Mobilya Fabrikasının temeline ilk harcın dökülmesi için birlikte butona basıldı.

KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Çapraz, ilimizin ekonomisine ve istihdamına önemli katkı sağlayacak ve markalı ürünlerin üretilmesine örnek olacak olan Medisa Fabrikasının hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, Şenay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Şenay ve çalışanlarına kolaylıklar diledi.(21.07.2023)

Sohbet Başlat
1
Merhaba, yardımcı olabilir miyiz?