Çağrı Merkezi
+90 370 424 16 30
+90 370 412 29 01
E-Posta
tso@karabuktso.org.tr

BAŞKAN ÇAPRAZ TOBB KOMİSYON TOPLANTISINA KATILDI

15 Mayıs 2024 - 7:38 Paylaş

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 80. Genel Kurulu öncesinde, TOBB bünyesindeki komisyon ve kurullar, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de katılımıyla ayrı ayrı toplandı.
Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz’ın bulunduğu Dış İlişkiler Komisyonu toplantısında, Uluslararası ticaret, coğrafi işaretler, vize serbestisi, yurtdışı pazarlama gibi konular görüşüldü.
Komisyon toplantısında söz alan Başkan Çapraz, Dış İhracat Belgesi (DİB) işlemlerinde yaşanan gecikmelerin ihracat yapan firmaları olumsuz etkilediğini belirterek, DİB işlem belgesi sürelerinin uzatılması gerektiğini ifade etti.
Komisyon Başkanı Ayla Harp ve komisyon üyelerine teşekkürlerini sunan Çapraz, Dış İlişkiler Komisyonu’nun çalışmalarının sektöre önemli katkılar sağladığını ifade etti.
Toplantı sonrasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB 80. Genel Kurulu öncesinde, TOBB bünyesindeki komisyon ve kurulları makamında kabul etti.(14.5.2024)

 

Sohbet Başlat
1
Merhaba, yardımcı olabilir miyiz?