KÖMÜRE GİDEN DEMİRYOLU – YEŞİL ROTA ÜZERİNDE TREN TURİZMİNİN GELİŞTİRİLMESİNE YÖNELİK İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

27 Ocak 2024 - 15:30 Paylaş

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği iş birliğinde yapılan çalışmalar dahilinde hayata geçirilecek olan ” Kömüre Giden Demiryolu- Yeşil Rota ” tren turizmi toplantısı Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleşti.

Toplantı; Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Öztürk, , Çankırı TSO Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Ejder Erdem , Yücel Cesur , Karabük TSO Genel Sekreteri Cem Biçen , Zonguldak TSO Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya, BAKKA Zonguldak Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mustafa Ayhan İnanır , Strateji Geliştirme ve Programlama Birimi Başkanı Mehmet Çetinkaya , Uzman Alper Erenler , Yerel Tarihçi Maden Mühendisi Ekrem Murat Zaman ile TURSAB Batı Karadeniz Bölge Temsil Kurulu İl Temsilcisi Vahdettin Velioğlu’nun katılımları ile gerçekleşti. (26.01.2024)