Çağrı Merkezi
+90 370 424 16 30
+90 370 412 29 01
E-Posta
tso@karabuktso.org.tr

KIŞLIK BOT YARDIMI GERÇEKLEŞTİ

19 Ekim 2024 - 13:16 Paylaş

Dünya Odalar Federasyonu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun değerli destekleriyle, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı yardımı yapıldı.
Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen ayni yardım dağıtım törenine Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Karabük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, meslek lisesi müdürü ve öğretmenleri katıldı.
Başkan Çapraz; “TOBB’un değerli destekleriyle gerçekleştirdiğimiz bu kışlık ayakkabı yardımında, özellikle gençlerimizin eğitim hayatlarına katkı sağlayabilmek bizler için büyük mutluluk. Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören 230 öğrenciye hazırlanan kışlık botları, meslek lisesi Müdürümüz Fatih Aslan’a teslim ettik. Tüm bu süreçte odamızın her daim yanında olan bizlere desteklerini asla esirgemeyen TOBB Başkanımız Sn. M. Rifat Hısarcıklıoğlu’na ve katkılarından dolayı İl Milli Eğitim Müdürümüz Nevzat Akbaş’a teşekkürlerimi sunuyorum.’’ (18.10.2024)

 

Sohbet Başlat
1
Merhaba, yardımcı olabilir miyiz?