Çağrı Merkezi
+90 370 424 16 30
+90 370 412 29 01
E-Posta
tso@karabuktso.org.tr

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YILI AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

12 Ekim 2023 - 10:19 Paylaş

Karabük Üniversitesinde, “2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni” gerçekleştirildi.

Törende konuşma yapan karabük Valisi Sn. Vali Mustafa Yavuz, üniversiteden 13 akademisyenin adını “dünyanın en etkili bilim insanları listesi”ne yazdırdığını hatırlattı.

Tüm bu başarıların Karabük Üniversitesinin eğitimdeki kalite anlayışını yansıttığını belirten Yavuz, “Bu nedenle 2023-2024 akademik yılında da üniversitemizin ulusal ve uluslararası alandaki başarılarını sürdüreceğinden şüphem yoktur.” dedi.

Programda, “100. Yılda Yeni Türkiye Vizyonu” isimli ilk dersi veren Karabük Demir ve çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, bir ülkenin en büyük zenginliğinin insan kaynağı olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından akademisyenlere “Akademik Teşvik Ödülleri Başarı Belgesi” takdim edildi.

KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Çapraz; KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Rektör Yardımcısı, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif Çepni ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Nihat Yılmaz’a da yeni akademik yıl için hayırlı olsun temennisinde bulundu. Çapraz; törende başarı belgesi alan Prof. Dr. Osman Çepni’yi de tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Törene, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Cumhuriyet Başsavcısı Koray Keskin, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, İl Jandarma Komutan Vekili Ercan Özkan, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurumu Başkanı Fatih Çapraz,kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. (11.10.2023)

Sohbet Başlat
1
Merhaba, yardımcı olabilir miyiz?