Çağrı Merkezi
+90 370 424 16 30
+90 370 412 29 01
E-Posta
tso@karabuktso.org.tr

KARABÜK TSO HİZMET BİNASI ÖNÜNDE TOGG TANITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

09 Ekim 2023 - 15:40 Paylaş

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ülkemizin yerli ve milli ilk elektrikli otomobili olan TOGG T10X akıllı cihazını envanterine alarak hizmet binası önünde yapılan programla tanıtımını gerçekleştirdi.

Tanıtım programında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz; ’’Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sözünü ettiği ‘’Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobilini TOBB camiası içerisinden çıkaralım’’ talebine TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ‘’Siz bunu istedikten sonra Türk İş dünyası bunu çok rahatlıkla yapar. Siz yeter ki bizim yanımızda olun biz bunu yaparız’’ sözünü vermişti.

Değerli Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu Türk İş dünyasının ve kamuoyunun desteğiyle bu sözü yerine getirmiş oldu. Bizler de TOBB’a bağlı odalar olarak sayın başkanımızın her zaman yanında ve destekçisi olduk. Görüldü ki Türk İş Dünyası’nın hedefleri doğrultusunda desteklendiğinde başaramayacağı hiç bir şey yoktur.

Bu gün burada Türkiye’nin yerli ve milli ilk otomobilini Karabük’te sergilemekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu aracı, Cumhuriyetimizin 100.Yılında Karabük İş dünyamıza ve Karabük’e kazandırmanın haklı gurunu yaşıyoruz. Bu aynı zamanda Türk İş dünyasının da büyük bir başarısı olarak Cumhuriyetimizin 100.yılında tarihimizin gurur veren sayfalarında yerini alacaktır. Bu yüzden biz TOGG’u yalnızca bir otomobil olarak değerlendirmiyoruz. Sizlerin de göreceği gibi o çağdaş ve modern akıllı bir cihaz ve daha da önemlisi yerli ve milli olarak üretilmiş akıllı bir cihaz. Buna ek olarak unutulmaması gereken bir diğer özelliği de sıfır emisyon üreten, kirlilik yaratmayan, çevreye saygılı olması sebebiyle gelecek nesillerimize bırakacağımız çok kıymetli bir mirastır.

Ayrıca, milli gururumuz TOGG’un logosunun çelik kalıbı, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı SF Sandalye Fabrikası firmasının grup şirketleri arasında yer alan SCALA MOULD firması tarafından üretilmiştir. Bu vesile ile meclis üyemiz Ali Karakaş Bey’i tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum.

Bu anlamda akıllı cihaz olarak tabir ettiğimiz TOGG otomobilimizin ülkemize, halkımıza ve camiamıza hayırlı olması temennisiyle Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere; biz yaparız sözünü veren ve gerçekleştiren TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve emeği geçen herkese saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum. TOGG’umuzun tekrar hayırlı olmasını dileyerek Allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.’’ dedi.  (9.10.2023)

 

Sohbet Başlat
1
Merhaba, yardımcı olabilir miyiz?