Çağrı Merkezi
+90 370 424 16 30
+90 370 412 29 01
E-Posta
tso@karabuktso.org.tr

KARABÜK TSO HEYETİNDEN SAFRANBOLU TSO’YA ZİYARET

23 Şubat 2023 - 10:52 Paylaş

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası(KTSO) Meclis Başkanı Adnan Çebi, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cengiz Ünal, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar ve Yönetim Kurulu Üyelerini hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Karabük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, “Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cengiz Ünal, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar ve tüm Meclis Üyelerine yeni dönem çalışmalarında başarılar diliyoruz. Tüm Türkiye’yi derinden etkileyen deprem felaketi nedeniyle ziyaretinize gecikmeli geldik. Deprem felaketinin ilk gününden itibaren devletimizle birlikte hareket ederek afet yerlerine yardımlarımızı gönderdik ve göndermeye de devam ediyoruz. Deprem felaketinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyoruz.” dedi.
Safranbolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar,” Nazik ziyaretlerinden dolayı Karabük Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür ediyoruz. Gönül isterdi ki bu ziyarette moralimiz yüksek olsun yüzümüz gülsün fakat tüm Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketi nedeniyle morallerimiz son derece bozuk. Karabük TSO gibi bizde ilk günden itibaren afet bölgesine yardımlarımızı ulaştırdık ve ulaştırmaya da devam ediyoruz. Safranbolu TSO olarak her zaman devletimizin ve milletimizin yanındayız. Tüm Türkiye’mizin başı sağolsun.” dedi. (23.02.2023)

Sohbet Başlat
1
Merhaba, yardımcı olabilir miyiz?