Çağrı Merkezi
+90 370 424 16 30
+90 370 412 29 01
E-Posta
tso@karabuktso.org.tr

KARABÜK TSO HEYETİ BARTIN İLİNDE BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNDU

26 Ocak 2023 - 15:56 Paylaş

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nın Batı Karadeniz Bölgeleri’nde ki gelişmeleri yerinde görmek, birlik ve beraberlik içerisinde bölgeyi kalkındıracak projelere istişare etmek amacıyla başlattığı geziler Bartın iliyle devam etti.

Bartın ilinde yapılan ziyaretler kapsamında ilk olarak Bartın Organize Sanayi Bölgesi ziyaret edildi. OSB Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu tarafından OSB’nin faaliyetleri ve genel durumu hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı. Bilgilendirmenin ardından yeni yatırımlarıyla bölge ekonomisi ve ihracatına katkı veren firmalar ziyaret edildi.

Firma ziyaretleri kapsamında ilk olarak KTSO önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier’in firması Mescier Demir Çelik ziyaret edildi. Firmanın yapmış olduğu yatırımlar ve faaliyetler yerinde incelendi. Ayrıca görev döneminde yapılan hizmetler ve oda hizmet binasına katkılarından dolayı şahsına ve oda organları adına Mehmet Mescier’e teşekkür plaketi takdim edildi.

İkinci ziyaret ise Madeş firmasına yapıldı. Madeş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cihat Çakır’dan firmanın faaliyetleri hakkında bilgi alındı.

OSB’de ki son ziyaret Teklas firmasına yapılarak Fabrika Müdürü Birkan Karakaş tarafından üretim hakkında bilgi alındı.

Ziyaret programına Bartın Liman İşletmesi Müdürlüğü ziyareti ile devam edildi. Liman İşletme Müdürü Birol Demirkoparanoğlu tarafından liman hakkında bilgi alındı.

Son olarak Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık ve Bartın TSO heyeti ziyaret edilerek karşılıklı yapılabilecek işbirlikleri ve projeler konusunda istişarelerde bulunuldu.

Ziyarete Karabük TSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz ve Karabük TSO meclis ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. (25.01.2023)

    

Sohbet Başlat
1
Merhaba, yardımcı olabilir miyiz?