Çağrı Merkezi
+90 370 424 16 30
+90 370 412 29 01
E-Posta
tso@karabuktso.org.tr

KARABÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI DEPREM YARDIMI ORGANİZASYONU GERÇEKLEŞTİ

08 Şubat 2023 - 23:49 Paylaş

Ülkemizde  meydana gelen deprem felaketlerinden en büyüğü diyebileceğimiz   7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler  artçılarıyla birlikte 10 ilimizde büyük bir yıkıma ve can kaybına sebebiyet vermiştir.Bizleri de derinden yaralayan büyük üzüntüyle karşıladığımız bu felaketin yaralarını sarmak, acılarını paylaşabilmek,bölgede büyük mücadele veren ekiplerindeihtiyaçlarını karşılayabilmek amacıyla Karabük Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Deprem Yardımı Organizasyonu düzenlenmiştir.

08.02.2023 tarihinde gerçekleşen Deprem Yardımı Organizasyonumuza Karabük Valimiz Sayın Fuat Gürel,Karabük Belediye Başkanımız Sayın Rafet Vergili,Oda Meclis Başkanı Sayın Adnan Çebi,Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Fatih Çapraz, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri katılmıştır.Organizasyonumuzla toplanan gıda,temizlik malzemeleri,giyim eşyaları,tüplü ısıtıcılar vb. ihtiyaç malzemeleri 2 TIR yüklenerek  deprem felaketinin yaşandığı illerimize gönderilmiştir.

Deprem felaketinin boyutlarının büyüklüğü nedeniyle  Odamızın gönderdiği acil ihtiyaç malzemelerinden oluşan 2 TIR malzemenin ardından ihtiyaç olacak alanlarda yine çalışmalarımız ve yardımlarımız devam edecektir.Bu vesileyle organizasyonumuza destek veren başta Karabük Valiliğimiz ve TOBB olmak üzere ayni ve maddi katkı sunan üyelerimize,Oda Meclis ,Yönetim Kurulu ve Meslek Komitesi üyelerimize, yardımda araç yardımı yapan üyelerimize,personelimize,yardımları depremde  zarar gören illere tesliminde fahri görev alarak refakat eden Meclis Üyemiz Ömer Yeğin’e, Organizasyona katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz.

Bu vesileyle 6 Şubatta yaşanan  depremde  hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet,yaralılarımıza acil şifalar niyaz ediyoruz. Deprem bölgesinde görev yapan herkese kolaylıklar ve sabırlar diliyoruz.(8.2.2023)

Sohbet Başlat
1
Merhaba, yardımcı olabilir miyiz?