Çağrı Merkezi
+90 370 424 16 30
+90 370 412 29 01
E-Posta
tso@karabuktso.org.tr

KARABÜK TEKNOKENT DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

17 Kasım 2023 - 19:21 Paylaş

KBÜ Rektörü Prof.Dr.Fatih Kırışık’ın ev sahipliğinde Karabük Üniversitesi Safranbolu Konuk Evinde düzenlenen toplantıya; Vali Sn. Mustafa Yavuz, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Fatih Kırışık, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir ile Teknokent çatısı altında toplanan firma temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Vali Sn. Mustafa Yavuz, “Şu an burada oluşan tablo çok değerli ve kıymetli. Karabük’te birşeyleri başarmak istiyorsak tüm kurumlarımızın ele ele vererek çalışması çok kıymetli. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edildiği zaman herşeyi başarma gücüne sahibiz. Çünkü birlikten kuvvet doğacağını çok iyi biliyoruz.

Karabük Valiliği olarak, Karabük için yapılan her projeye destek vermeye hazırız. Hedefimiz aldığımız bayrağı daha ilerilere taşıma noktasında sorumluluğumuz var.

Karabük halkının huzuru ve refahı için, ilimizin gelişip kalkınması için hepimiz ele ele vererek çalışmalıyız.

Rektörümüze ev sahipliği için teşekkür ediyorum. Aynı şekilde siz değerli katılımcılarımızada katılımlarınızdan dolayı  teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Program; Teknokent süreçleri, yapısı, işleyişi, girişimcilik altyapısının güçlendirilmesi, firmaların iş birliğinin güçlendirilmesi, bölgede daha aktif hale getirilmesi için yeni yol haritasının belirlenmesi üzerinde duruldu. Ayrıca, firmaların yaşadığı sorunlar üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi. (17.11.2023)

 

Sohbet Başlat
1
Merhaba, yardımcı olabilir miyiz?