Çağrı Merkezi
+90 370 424 16 30
+90 370 412 29 01
E-Posta
tso@karabuktso.org.tr

İL İSTİHDAM VE MESLEKİ EĞİTİM KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

25 Temmuz 2023 - 15:03 Paylaş

İstihdamı geliştirici ve işsizliği önleyici tedbirler ile uygulanacak aktif iş gücü programlarının belirlenmesi amacıyla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü sekretaryasında düzenlenen İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Vali Sn. Fuat Gürel Başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Karabük Belediye Başkan Vekili Sn. Seher Berker, Vali Yardımcıları Sn. Muhittin Gürel ve Sn. Osman Sak, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, İŞKUR İl Müdürü Mustafa Çalış, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, ilgili kurum ve kuruluşların müdürleri ile kurul üyeleri katıldı.

Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda istihdam ve mesleki eğitim alanında yapılan çalışmalar hakkında kurul üyelerine slaytlar eşliğinde genel bilgiler verilirken, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi. (25.07.2023)

 
Sohbet Başlat
1
Merhaba, yardımcı olabilir miyiz?