Çağrı Merkezi
+90 370 424 16 30
+90 370 412 29 01
E-Posta
tso@karabuktso.org.tr

ICC DÜNYA ODALAR FEDERASYONU AVRUPA VE ASYA ZİRVESİ GERÇEKLEŞTİ

15 Ekim 2024 - 19:35 Paylaş

Dünya Odalar Federasyonunun “İklim Değişikliği İçin İşbirlikçi Yaklaşım” ana temasıyla düzenlenen Avrupa ve Asya Zirvesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sn. Murat Kurum’un katılımıyla İstanbul’da başladı.

TOBB’un ev sahipliğinde uluslararası iş dünyasının temsilcilerini bir araya getiren ve 62 ülkeden 800’den fazla iş insanının katılımıyla düzenlenen zirvenin açılışında konuşan WCF ve TOBB Başkanı Snç M. Rifat Hisarcıklıoğlu, İstanbul’un kıtaları birbirine bağlayan dünyanın en önemli iş merkezlerinden olduğunu söyledi.

Şehrin Avrupa ve Asya Zirvesi için mükemmel bir yer olduğunu dile getiren Sn. Hisarcıklıoğlu, “Yeni seçilen Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Dünya Odalar Federasyonu Başkanı ve TOBB Başkanı olarak bu önemli etkinliğe ev sahipliği yapmak benim için bir ayrıcalıktır.” diye konuştu.

ICC Dünya Odalar Federasyonu Avrupa ve Asya Zirvesi’ne Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz katıldı.Çapraz; ev sahipliği için Dünya Odalar Federasyonu (WCF) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.’’ Dedi. (15.10.2024)

 

Sohbet Başlat
1
Merhaba, yardımcı olabilir miyiz?