MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ HEYETİNDEN KARABÜK TSO’YA ZİYARET

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ HEYETİNDEN KARABÜK TSO’YA ZİYARET
19.09.2025 Genel

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, MYK Üyeleri Bulduk Özdemir, Muzaffer Gökmen ve Mustafa Çavuş, MHP Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu ve Merkez İlçe Başkanı Celal Tokatlı, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KTSO) ziyaret etti. Heyeti KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz karşılarken, KTSO Meclis Üyeleri de yer aldı.

Gerçekleşen ziyarette, Karabük’ün ekonomik yapısı, sanayi yatırımları ve iş dünyasının karşılaştığı temel sorunlar ele alındı. Kentin üretim gücünün artırılması, yerel sanayinin daha güçlü bir yapıya kavuşturulması ve merkezi idare ile yerel yönetimler arasındaki iş birliğinin önemine dikkat çekildi.

KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, Karabük iş dünyasının talep ve beklentilerini içeren kapsamlı bir dosyayı heyete sundu. Dosyada; Filyos Limanı’nın etkin şekilde değerlendirilmesi, bölgeye lojistik merkez kazandırılması ve TR81 ile TR82 bölgelerini kapsayacak şekilde Batı Karadeniz Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nın (BAKAP) kurulması yönündeki talepler öne çıktı.

Başkan Fatih Çapraz, nazik ziyaretlerinden dolayı MHP heyetine teşekkür ederken; heyet üyeleri de iletilen taleplerin takipçisi olacaklarını belirterek Karabük ekonomisinin gelişimi için her düzeyde destek vereceklerini ifade etti.(19.09.2025)