KTSO HEYETİNDEN İSRAFİL YILDIZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

KTSO HEYETİNDEN İSRAFİL YILDIZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
12.12.2025 Genel

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Meclis Başkan Yardımcısı Kamil Ünal, KTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cenk Gedikoğlu, KTSO Meclis üyeleri ve KTSO Genel Sekreteri Hasan Kaya’dan oluşan heyet, Sakarya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İsrafil Yıldız’a ziyarette bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 27 Aralık 2024 tarihinde Sakarya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü görevine atanan İsrafil Yıldız, önceki dönemde Karabük Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü olarak görev yapmıştı. Bu kapsamda KTSO heyeti, hem yeni görevinin hayırlı olması dileklerini iletmek hem de uzun yıllara dayanan çalışma ilişkileri nedeniyle tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Yıldız’ın Karabük’teki görev süresine ilişkin değerlendirmeler yapıldı ve geçmişte yürütülen ortak çalışmalar üzerine karşılıklı temenniler ifade edildi.

KTSO heyeti, nazik misafirperverlikleri için İsrafil Yıldız’a teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.(11.12.2025)

Galeri