KTSO 6. MESLEK GRUBU İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) 6. Meslek Grubu İstişare Toplantısı, KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz başkanlığında, 6. Meslek Komitesi Başkanı Aydın Derebaşı, Başkan Yardımcısı Ahmet Saltoğlu ve KTSO Meclis Üyesi Ahmet Ulusoy’un katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda, grup üyeleri ile bir araya gelinerek sektörün mevcut durumu ele alındı.
Toplantıda; tekstil sektöründeki güncel gelişmeler değerlendirilirken, sektörün içinde bulunduğu koşullar, finansmana erişim süreçlerinde yaşanan gelişmeler ve bu alanlarda karşılaşılan hususlar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca, sektörün daha sağlıklı ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşmasına yönelik atılabilecek adımlar istişare edildi.
Katılımcıların değerlendirme ve önerilerinin alınmasının ardından toplantı sona ererken, KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, toplantıya katılım sağlayan sektör temsilcilerine teşekkür ederek, KRD Konfeksiyon firma sahibi Kasım Demir, Özfatih Giyim firma sahibi Ahmet Emre Özen ve Gonca Tekstil firma sahibi Mehmet Teke’ye katkılarının kıymetli olduğunu ifade etti.

