Çağrı Merkezi
+90 370 424 16 30
+90 370 412 29 01
E-Posta
tso@karabuktso.org.tr

ESKİPAZAR OSB MÜTEŞEBBİS HEYETİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

28 Ağustos 2024 - 9:35 Paylaş

Karabük OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı, Karabük Valiliği Toplantı Salonunda Vali Sn. Mustafa Yavuz Başkanlığında gerçekleşti.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Sn. Mustafa Yavuz, Eskipazar OSB’nin altyapı çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade ederek başladığı konuşmasında, “347 ha toplam alanı bulunan Eskipazar Organize Sanayi Bölgemizde 73 adet Sanayi Parseli bulunmakta olup, bu parsellerin tamamı yatırımcılarımıza tahsis edilmiştir. İmar planı, yatırımcılara tahsis edilen yer büyüklükleri doğrultusunda yeniden revize edilmiş olup, imar uygulaması tamamlanarak, tapu işlemleri devam etmektedir. Karayolları ile müşterek bir çalışma yapılarak üst geçit projesi tamamlanmış ve imar planına işlenmiştir. Yapımı devam eden tüm yollarımızın kaba inşaatının iklim şartları uygun olduğu takdirde 2024 yılı içinde tamamlanmasını ve kabası tamamlanan yollarda altyapı çalışmalarına başlanmasını planlıyoruz. Bununla birlikte OSB’miz ruhsat düzenleyecek aşamaya gelmiş olup, bu kapsamda bir firmamız yatırımına başlamıştır. Geçmişten bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Yaklaşık 6 bin kişinin istihdamı öngörülen OSB’mizin biran önce hayata geçirilebilmesi için gerekli çalışmaları hassasiyetle takip ettiklerini ifade eden Vali Sn. Mustafa Yavuz, toplantıda alınacak kararların hayırlara vesile olmasını temenni etti.
Eskipazar OSB Müdürü Emin Demir tarafından, Vali Sn. Mustafa Yavuz ve Müteşebbis Heyeti üyelerine yapılan ve planlanan çalışmalarla ilgili sunumun yapıldığı Müteşebbis Heyet Toplantısı, gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından sona erdi.

Toplantıya; Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen Müteşebbis Üyeleri, Adnan Çebi, Fatih Çapraz, Kamil Ünal, Ümit Hakan Yılmaz ve Murat Sönmez katıldı.(28.08.2024)

 

Sohbet Başlat
1
Merhaba, yardımcı olabilir miyiz?