Çağrı Merkezi
+90 370 424 16 30
+90 370 412 29 01
E-Posta
tso@karabuktso.org.tr

ESKİPAZAR ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ALTYAPI İHALESİ YAPILDI

11 Temmuz 2023 - 18:18 Paylaş

Eskipazar Organize Sanayi Bölgesi’nin altyapı inşası ihalesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğü’nde tamamlandı.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz konu ile ilgili yaptığı açıklamada;’’Kuruluşundan bugüne yakından takip ettiğimiz, ilimizin sanayisinin ve istihdamının gelişimine büyük katkı verecek Eskipazar OSB’nin altyapı ihalesini yapmanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz.

Bilindiği üzere bölge, coğrafi konumu ve sanayicilerimize sunduğu imkanlar açısından son derece önem arz ediyor. OSB’nin faaliyete geçmesiyle burada yatırım yapacak firmalarımızın ekonomimize ve istihdamımıza vereceği katkı büyük olacaktır. Karabük’ün gelişmesi, kalkınması ve büyümesi için önemli bir adım atıldı. Bundan sonra ki süreci yakından takip ederek bölgemizin biran önce faaliyete geçmesi için var gücümüzle çalışacağız.Yapılan ihale ile OSB’nin altyapısını gerçekleştirmiş olacağız. Daha sonra bölgede yer alan firmalar fabrika inşaatlarına başlayacaktır.Yapılan ihalenin Karabük’ümüze ve sanayicimize hayırlı olsun diliyorum.

Bu vesileyle; kuruluşundan bugüne Eskipazar OSB’nin gelişimine desteklerini esirgemeyen Sn. Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere, Bakanlarımıza, Valilerimize, Karabük Milletvekillerimize, bürokratlarımıza, kuruluşunda emeği geçen oda başkanlarımıza, meclis ve yönetim kurulu üyelerimize, oda üyelerimize, çalışanlarımıza, halkımıza ve basınımıza şükranlarımızı sunuyorum.’’dedi.(11.07.2023)

Sohbet Başlat
1
Merhaba, yardımcı olabilir miyiz?