Çağrı Merkezi
+90 370 424 16 30
+90 370 412 29 01
E-Posta
tso@karabuktso.org.tr

CUMHURİYETİN 100.YILI KABUL TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

30 Ekim 2023 - 9:18 Paylaş

Cumhuriyetimizin 100. Yıl Dönümü Kutlamaları kapsamında Vali Sn. Mustafa Yavuz ve Süreyya Yavuz Hanımefendinin evsahipliğinde Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreni düzenledi.

Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreni’ne ev sahipliği yapan Vali Sn. Mustafa Yavuz ve Eşi Süreyya Yavuz Hanımefendi, davetlileri salon girişinde karşılayarak, Bayramlarını kutladı.

Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreni’ne Milletvekili Sn. Cevdet Akay, Karabük Belediye Başkanı Sn. Rafet Vergili, Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Koray Keskin, Adalet Komisyonu Başkanı Sn. Mustafa Duran, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Baro Başkanı Av. Emrah Köklü, Vali Yardımcıları, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, Kaymakamlar, Kamu Kurum Yöneticileri, Karabük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, STK ve Meslek Odaları Temsilcileri, Siyasi Parti Yöneticileri, Muhtarlar, Gaziler, Şehit Yakınları, İş İnsanları ve Basın Mensupları katıldı.

Konukların salona alınmasının ardından Vali Sn. Mustafa Yavuz ve Eşi Süreyya Yavuz Hanımefendi masaları tek tek gezerek, davetlilerin Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak Kabul Törenine teşriflerinden dolayı teşekkür ettiler.

Kabul Töreni, Safranbolu İMKB Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencilerince hazırlanan marşlar ile müzik dinletisi eşliğinde devam eden tören Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısı ile gerçekleştirilen havai fişek gösterisi ile son buldu.(29.10.2023)

 

Sohbet Başlat
1
Merhaba, yardımcı olabilir miyiz?