Çağrı Merkezi
+90 370 424 16 30
+90 370 412 29 01
E-Posta
tso@karabuktso.org.tr

CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI GERÇEKLEŞTİ

29 Ekim 2023 - 20:03 Paylaş

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100.Kuruluş Yıl Dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ilimizde halkımızla beraber büyük bir coşkuyla kutlandı.

Cumhuriyetimizin 100.Yılı Kutlamaları kapsamında düzenlenen törene; Vali Sn. Mustafa Yavuz ve Eşi Süreyya Yavuz Hanımefendi,  Karabük Milletvekili Sn. Cevdet Akay, Karabük Belediye Başkanı Sn. Rafet Vergili, Cumhuriyet Başsavcı Sn. Koray Keskin,  Karabük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, İl Protokolü, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları’nın Temsilcileri, Gaziler, Muhtarlar, Sporcular, Öğrenciler ve Vatandaşlar katıldı.

Vali Sn. Mustafa Yavuz ve Karabük Belediye Başkanı Sn. Rafet Vergili’nin halkımızın, protokolün ve öğrencilerimizin bayramını kutlamasının ardından tören, Saygı Duruşu ve Belediye Bandosu eşliğinde İstiklal Marşımızın okunması ile devam etti.

Vali Sn. Mustafa Yavuz’un konuşmasının akabinde Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlama mesajının okunmasının ardından, Resmi Geçit Töreni düzenlendi.

Resmi Geçit Töreni’nin ardından Cumhuriyet temalı şiirler ve kompozisyonlar okundu.

Ortaokul ve lise öğrencileri tarından hazırlanan halk oyunu gösterileri, bayrak gösterileri ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki kurslarda eğitim alan öğrencilerin jimnastik gösterileri vatandaşlar tarafından büyük bir beğeni ile izlendi.

Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Merkez Komutanlığı’nın gösteri ekibinin etkiliği ardından gerçekleştirilen ödül töreni ile kutlamalar sona erdi.(29.10.2023)

Sohbet Başlat
1
Merhaba, yardımcı olabilir miyiz?