Çağrı Merkezi
+90 370 424 16 30
+90 370 412 29 01
E-Posta
tso@karabuktso.org.tr

”ANTİK DÖNEMDEN CUMHURİYETE ZAMANDA YOLCULUK ROTALARI” PROJESİ TAMAMLANDI

13 Mart 2023 - 22:25 Paylaş

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından 10 başarılı projeden biri seçilen “Antik Dönemden Cumhuriyete: Zamanda Yolculuk Rotaları” Projesi Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) çatısı altında hazırlanarak başarı ile tamamlandı.

Proje kapsamında Karabük’te bulunan kültürel miras alan ve yapılarının Zonguldak ve Bartın iline bağlandığı; bölgenin tarih boyunca geçirdiği evrelerin, değişimlerin ve gelişmelerin izlenebileceği “zaman” temalı kültür turizmi rotaları hazırlanmıştır. Bu doğrultuda rotalar üzerinde bulunan jeolojik buluntular, doğal tabiat hazineleri ve popüler ilgi noktalarına da yer verilmiştir.

Rotaların tanıtılması amaçlayan eğitim programının açılış konuşması Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Akademik Danışmanı Prof. Dr. Taşkın Deniz tarafından yapıldı. DENİZ; “Odamız bünyesinde gerçekleştirilen ve başta Karabük’ümüz olmak üzere Zonguldak ve Bartın illerini de kapsayan turizm temelli BAKKA rota projemiz bugün hayırlısı ile sonuçlandırıldı. Projenin her aşamasında emeği geçen tüm paydaşlarımıza ve proje yürütücülerine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Ardından proje paydaşlarından Karabük Üniversitesi akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Serkal YILDIRIM, Safranbolu Turizm İşletmecileri Derneği (SAFTİD) Başkanı Şebnem URGANCIOĞLU ERGÜDER ve Patika Kreatif Tanıtım ve Tasarım Ajansından Cemil BELDER’in sunumları ile düzenlenen eğitim programı tamamlandı.(10.03.2023)

   

Sohbet Başlat
1
Merhaba, yardımcı olabilir miyiz?