Çağrı Merkezi
+90 370 424 16 30
+90 370 412 29 01
E-Posta
tso@karabuktso.org.tr

35.VERGİ HAFTASI KAPSAMINDA DEFTERDAR KAYA’DAN ZİYARET

27 Şubat 2024 - 20:12 Paylaş

Karabük Defterdarı Nazım Kaya ve beraberindeki heyet, 35. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KTSO) ziyaret etti. KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz ve yönetim kurulu üyeleriyle ve meclis üyeleri ile bir araya gelen Kaya, vergilendirme sisteminin önemini vurguladı.
Defterdar Kaya, yaptığı açıklamada, “Vergilendirme sistemi, adil ve şeffaf bir şekilde işlediği takdirde, hem devletin mali imkânlarını güçlendirir hem de toplumda refahın artmasına katkıda bulunur. Bu nedenle, vergi mükelleflerimizin hak ve yükümlülüklerinin bilincinde olması, vergilerini zamanında ve eksiksiz olarak ödemeleri büyük önem taşımaktadır.” dedi.
Başkan Çapraz; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 35. Vergi Haftası vesilesiyle tüm vergi mükelleflerine ve vergi dairelerinde görev yapan personellere teşekkürlerini sunarak, Vergi Haftası’nın, vergi bilincinin artmasına ve vergiye olan güvenin daha da güçlenmesine vesile olmasını diliyorum.” dedi.
Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. (27.02.2024)

Sohbet Başlat
1
Merhaba, yardımcı olabilir miyiz?