Çağrı Merkezi
+90 370 424 16 30
+90 370 412 29 01
E-Posta
tso@karabuktso.org.tr

15 TEMMUZ’UN YIL DÖNÜMÜ GERÇEKLEŞEN PROGRAMLARLA KUTLANDI

16 Temmuz 2024 - 11:40 Paylaş

FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü tarafından 15 Temmuz 2016 yılında gerçekleştirilen hain ve sinsi darbe girişiminin bertaraf edilişinin 8. yıl dönümü Kemal Güneş Caddesi’nde düzenlenen etkinliklerle anıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan etkinliklerde Kur-an’ı Kerim Tilaveti ile devam etti.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın halka hitabının canlı olarak yayınlandığı etkinlikler, protokol konuşmaları ile devam etti.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcularının Şirinevler Ticaret Merkezi önünden başlayarak Kemal Güneş Caddesi’nde sona eren, sancak koşusunda taşıdıkları Sancağı Vali Sayın Mustafa Yavuz’a teslim etmelerinin ardından; çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri, Vali Sn. Mustafa Yavuz tarafından verildi.
Karabük İl Müftülüğü ve Halk Eğitimi Merkezi görevlilerince düzenlenen Kahramanlık Türküleri, Tasavvuf Musikisi, şiir ve kompozisyonlar beğeni ile izlendi.
Hain darbe girişiminin gerçekleştiği 15 Temmuz gecesi saat 00.13 de tüm minarelerden okunan Sela’nın okunması ile etkinlikler sona ererken, Demokrasi Nöbeti devam etti.
Kemal Güneş Caddesi Karabük Ticaret ve Sanayi Odası önünde düzenlenen etkinliklere, Vali Sn. Mustafa Yavuz, Eşi Süreyya Yavuz Hanımefendi, Karabük Milletvekilleri Sn.Cem Şahin ve Sn.Ali Keskinkılıç, 27. Dönem Karabük Milletvekili Sn.Niyazi Güneş, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Murat Karaca, Baro Başkanı Emrah Köklü, KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Sönmez, İl Protokolü, 15 Temmuz Şehitlerimiz Barış Efe ve Metin Arslan’ın ailesi, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.(15.07.2024)

 

Sohbet Başlat
1
Merhaba, yardımcı olabilir miyiz?