Üye Memnuniyet ve Beklenti Anketi

Değerli üyemiz,

2023 yılı içerisinde odamızdan almış olduğunuz hizmetten memnuniyet derecenizi ölçmek amacıyla hazırladığımız anketin doldurularak odamıza iletilmesi daha kaliteli hizmet almanız açısından önem arz etmektedir.

Paylaşımlarınız ve katkılarınız için teşekkür ederiz.

İş Yeri Ünvanı

İş Yeri Telefon Numarası

TOBB ve Bakanlıklara iletmek istediğiniz sorun ve çözüm önerileriniz nelerdir?

Odamız Tarafından Sunulan Hangi Hizmetlerimizden Yararlanıyorsunuz, Memnuniyet Düzeyinizi Belirtiniz.
    1. Online belge hizmetleri

2. Eğitim Faaliyetleri

4. Danışmanlık Hizmetleri

5. Belge ve Ticari Dokümasyon Servisi Hizmetleri(K Belgeleri, Sayısal Takograf vb.)

6. Ticaret Sicil işlemleri (tescil, yeni kayıt, yetki belgesi, sicil tasdiknamesi) için başvuru ve diğer hizmetler

7. Oda Sicil işlemleri (Oda kayıt ve faaliyet, ihale, ticaret sicil gazetesi belgeleri,, vb) için başvuru ve diğer hizmetler

8. Kamuoyu ve Gündem Oluşturma Faaliyetleri

9. Kapasite raporu düzenleme ve diğer ekspertiz işlemleri