ÜYE FUAR-EĞİTİM TALEP ANKETİ

Yetkili Adı&Soyadı

E-posta Adresiniz

GSM No

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 2022 yılında Eğitim hizmetlerinden hangi konularda ve alanlarda hizmet almak istersiniz?

Karabük TSO ve Mesleki Eğitim Merkezi işbirliğiyle Çıraklık Eğitim, Ustalık ve Kalfalık Belgelendirmesi hakkında bilgi edinme talebiniz var mı?(Talebiniz evet ise firmanız ziyaret edilerek bilgilendirilecektir.)

EvetHayır

Karabük TSO ve Halk Eğitim Merkezi İşbirliğiyle düzenleyeceğimiz eğitim ve belgelendirme talebinizi işaretleyiniz.

Hijyen Eğitimleriİş Makinesi Operatörlüğü Eğitimleri (Forklift, Beton Mikser vb.)

Diğer

Karabük Üniversitesi, Meslek Liseleri, İŞKUR işbirlikleriyle aşağıdaki konularda talep edeceğiniz faaliyetleri belirtiniz.

Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında işyeri ziyaretleriMeslek Liseleriyle uygun konularda ortak üretim faaliyetiTecrübe aktarımı

Diğer

Firmanızın işgücü piyasasında bulmakta zorluk çektiği personel ve işçi taleplerinizi belirtiniz.

Faaliyette bulunduğunuz sektörle ilgili ihtiyaç duyduğunuz Yurtiçi ve Yurtdışı fuarlarını belirtiniz.