ŞUBAT AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Meclis toplantısı, Meclis Başkanı Hüsnü Salih Yılmaz başkanlığında Meclis Üyelerinin, İŞKUR İl Müdür vekili Mustafa Çalış ve Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü İsmail Yıldırım’ın teşrifleriyle 25.02.2019 tarihinde Karabük TSO Meclis Toplantı salonunda gerçekleşti.

Toplantıya katılan kurum müdürleri güncel devlet teşvik ve desteklerini ayrıntılı bir biçimde meclis üyelerine açıkladılar.

Meclis toplantısı, gündeme ilişkin konuların görüşülmesinin ardından sona erdi.

26.02.2019 - 20:27:37 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası