İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ VARGELOĞLU’NUN KTSO ZİYARETİ

Karabük İl Milli Eğitim Müdürü M.Fatih VARGELOĞLU ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nevzat AKBAŞ 25.2.2019 tarihinde Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER’i ziyaret etti.

Sohbet ve karşılıklı fikir alışverişi şeklinde gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı MESCİER, nazik ziyareti için kendilerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

25.02.2019 - 16:21:59 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası