2.EL MOTORLU KARA TAŞITLARI ALIM SATIM SORUMLUSU SINAVLARI YAPILDI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası, TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş. ile Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında yapılan protokol kapsamında ikinci el araç alım-satımı yapan firma sahipleri için mesleki yeterlilik sınavları 07/09 Şubat 2019 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Karabük’te araç alım satım işlemleri yapan 45 galeri yetkilisinin yer aldığı sınav, yazılı ve uygulamalı olarak iki aşamada gerçekleşti. Sınavda başarılı olacak adaylara MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi verilerek yetkilendirilmeleri sağlanacak.

Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu (Seviye 5) sınavından başarılı olan işletme yetkilileri; motosiklet, otomobil, arazi taşıtı, otobüs, kamyonet, kamyon ve lastik tekerlekli traktör niteliğindeki taşıtların alım satımını gerçekleştirebileceklerdir.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası üyelerimizin başka illere gitmeden bu belgeyi almalarını sağlamak için başvuruları almaya devam etmektedir. Başvurular için Karabük Ticaret ve Sanayi Odasına başvuru yapılabilmektedir.

İlgilenen adaylar, detaylar için Odamıza gelebilir veya Odamız 0370 424 16 30 nolu telefon numarasından bilgi alabilirler.

11.02.2019 - 12:34:41 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası