AKREDİTASYON SİSTEMİ BİLGİ PAYLAŞIM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde 8-9 Şubat 2019 tarihlerinde “Akreditasyon Sistemi Bilgi Paylaşım Toplantısı” gerçekleşti.

Yapılan toplantıya Odamızı temsilen Planlama Koordinasyon ve Akreditasyon Müdürü Pelin ER ile Kalite Yönetim Temsilcisi Taner TUNCER katıldı.

Toplantıda TOBB Akreditasyon yeni puanlama sistemi doğrultusunda Kıyaslama, Risk Analizi ve Akreditasyon Sistemi revizyon çalışmaları hakkında bilgilendirmeler yapılarak, Bölge Oda/Borsaları arasında Akreditasyon Standardını uygulama verimliliğinin artırılması ile ilgili görüşler paylaşıldı.

11.02.2019 - 12:12:57 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası