2.EL ARABA ALIM SATIMI (GALERİCİLER) MYK SINAVLARI HAKKINDA

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ile TOBB MEYBEM A.Ş. arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında, MYK mesleki yeterlilik belgesi zorunluluğu getirilen “Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Danışmanı Seviye 4” ile “Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye 5” mesleki yeterlilik belgesi sınav başvuruları Odamız tarafından toplanacak olup, sınavlar Karabük’te gerçekleştirilecektir.

7-8 Şubat 2019 tarihinde yapılacak olan sınavlar için başvurular 4 Şubat Pazartesi günü mesai bitimine kadar bizzat Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’na yapılmalıdır. Kamuoyuna duyurulur.

30.01.2019 - 16:32:26 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası