HADDELEME EĞİTİM SERTİFİKALARI TESLİM EDİLDİ

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası, Karabük Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde yürütülen eğitim faaliyetleri sonucunda 2 firmadan toplam 112 çalışan 17 günlük süren eğitimi tamamlayarak sertifika almaya hak kazandı.

Eğitim faaliyetleri, Karabük’ün önde gelen sektörlerinden olan Haddecilik sektöründe tehlikeli ve çok tehlikeli sınıfta yer alan işlerde çalıştırılacak olan işçilere yönelik gerçekleştirildi.

Eğitimler sonucunda kazanılan sertifikalar Çağ Çelik Demir Ve Çelik Endüstri Anonim Şirketi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Çağrı Güleç ve Mescier Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Yetkilisi Neslihan Akgül’e Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Cem Biçen tarafından 29.1.2019 tarihinde teslim edildi.

29.01.2019 - 17:29:35 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası