BAKKA TEKNİK DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA GENÇ İŞ ADAMLARI EĞİTİM PROGRAMI SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Teknik Destek Programı kapsamında, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansına sunulan “Genç İş Adamları Eğitim Programı” projesinin kabulü ardından 24.01.2019 tarihinde BAKKA Genel Merkezinde Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Biçer, Genel Sekreter Cem Biçen tarafından sözleşme imzalandı.
Proje kapsamında  Karabük Ticaret ve Sanayi Odası üyesi genç iş adamları 2019 yılı Şubat ve Mart aylarında yapılacak eğitimlerle çağdaş yönetim ve üretim metotlarını öğrenmesi sağlanacaktır.
Projede; Etkili İletişim, Kurumsallaşma, Yönetim Becerileri, Liderlik, İş Yaşamında Kuşak Yönetimi, Müşteri Merkezli Yenilik Yönetimi, Satış Yönetimi, İşletme Sermayesi Yönetimi konularında 32 saatlik eğitim sonucunda genç yöneticilerin iş hayatına daha güçlü bakabilmelerini, iş birliği kültürünün artmasını sağlayarak bölge içerisinde diğer TSO üyeleriyle iş yapma olanağının artmasını konusunda katkı sunacaktır.

24.01.2019 - 15:06:17 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası