İKİNCİ EL MOTORLU KARA TAŞITI ALIM SATIM YAPANLAR MESLEKİ YETERLİLİK BELGELERİ TESLİM TÖRENİ YAPILDI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ve TOBB MEYBEM A.Ş işbirliği ile gerçekleştirilen İkinci El Motorlu Kara Taşıtı Alım Satımı Yapanlar (Galericiler) Mesleki yeterlilik kurumu sınavları sonucunda Belge almaya hak kazanan 51 galericinin belgeleri Karabük Teknik Anadolu Meslek Lisesinde yapılan törenle verildi.
MYK Belge teslim törenine TOBB MEYBEM Genel Müdürü Ahmet Saygın Baban, Ticaret İl Müdürü Ferudun Karataş, Karabük TSO Meclis Başkanı Hüsnü Salih Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkanı Vekili Levent Biçer, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Üngören, Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Adnan Taşlıyan ve belge almaya hak kazanan galericiler katıldı.

18.01.2019 - 14:14:40 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası