KARABÜK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ İLE TOBB MEYBEM A.Ş ARASINDA MYK SINAV MERKEZİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İle TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş arasında sınav alanı işbirliği protokolü imzalandı.
Protokolün amacı; TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri AŞ’nin, Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından yayımlanan ulusal yeterlilik doğrultusunda yapılacak Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme sınavlarının Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi eğitmenleri ve sınav alanlarında yapılmasını sağlamaktır. Böylece Meslek Lisesi öğretmenleri ve sınav merkeziyle birlikte akredite hale gelmiş olacaktır. Ağır ve Tehlikeli işler sınıfında zorunlu olan ve TOBB MEYBEM tarafından gerçekleştirilen 41 Meslek dalındaki MYK sınavları Karabük’te Karabük’ün imkanlarıyla yapılacaktır.
Sınav Merkezi Protokolü, TOBB MEYBEM Genel Müdürü Ahmet Saygın Baban, Ticaret İl Müdürü Ferudun Karataş, Karabük TSO Meclis Başkanı Hüsnü Salih Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkanı Vekili Levent Biçer, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Üngören tarafından imzalandı.

18.01.2019 - 14:13:25 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası