TOBB MEYBEM MESLEKİ YETERLİLİK VE BELGELENDİRME MERKEZİ A.Ş GENEL MÜDÜRÜ BABAN’IN KTSO ZİYARETİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde bulunan TOBB MEYBEM A.Ş Genel Müdürü Ahmet Saygın Baban, Karabük Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.
Ziyarette, Genel Müdür Ahmet Saygın Baban TOBB tarafından Türkiye'nin 81 il ve 160 ilçesinde mesleki yeterlilik sınav ve belgelendirme hizmeti verilmesi amacıyla kurulan "TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş,’nin sınav ve belgelendirme hizmetine tüm hızıyla devam etmekte olduğu mevzuat ve kurumun çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Sohbet ve fikir alışverişi şeklinde gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Meclis Başkanı Hüsnü Salih Yılmaz ve Yönetim Kurulu Başkanı Vekili Levent Biçer nazik ziyaret için teşekkür ederek hediye takdim ettiler.

18.01.2019 - 14:10:44 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası