EKONOMİK İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilen Milletvekillerimiz ve faaliyet alanımızda bulunan Banka Şube Müdür ve yetkililerin katıldığı Ekonomik İstişare Toplantısı 12.01.2019 tarihinde gerçekleşti.
Toplantıya Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal, Niyazi Güneş, Hüseyin Avni Aksoy, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier, Meclis Başkanı Hüsnü Salih Yılmaz, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri katıldı.

Toplantı da Karabük Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin finans sektöründe karşılaştığı sorunlar, talep ve çözüm önerileri, güncel ekonomik sorunlar vb. konular istişare edildi.
Milletvekillerimiz ve katılımcılar toplantı sonunda ilimiz ekonomik gelişimine faydası olacak bilgiler edindiklerini belirterek Karabük Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür ettiler. Katılımcılar bu tür istişare toplantıların verimli olacağını düşünerek belirli periyodlarla yapılmasını dile getirdiler.

14.01.2019 - 11:56:55 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası