ÖZBEKİSTAN HEYETİ KARABÜK TSO’YU ZİYARET ETTİ

Özbekistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçi Yardımcısı ve 2. Kâtibi Babür TAGAEV Ankara Büyükelçiliği Sözcüsü Basın Danışmanı Abdülmelik TUYÇİBAEV, Karabük Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek üyelerin ve girişimcilerin katılımıyla ''Özbekistan’da yeni fırsatlar'' konulu tanıtım toplantısı yapıldı.

09.01.2019 tarihinde gerçekleşen Özbekistan Yeni fırsatlar konulu tanıtım programına Büyükelçi Yardımcısı 2. Kâtibi Babür TAGAEV tarafından Yatırımlar için neden Özbekistan başlıklı sunumunda;

• Liberal ve Yeniliklere Açık Siyası Yapı
• Türk İş Adamının Ayrıcalığı
• Ekonomik İstikrar
• Endüstriyel Çeşitlilik
• Uygun Ulaşım ve Haberleşme Altyapısı
• Düşük Üretim Maliyetleri
• Lisans Vergi ve Gümrük Kolaylıkları
• Serbest Ekonomi Bölgeleri
• Merkezi Konum ve Pazar Büyüklüğü gibi konularda iki ülke arasındaki ticaret hacmini geliştirmeye yönelik Karabük Ticaret ve Sanayi Odası üyeleriyle, fikir alışverişinde bulunarak Özbekistan’da özellikle Türk yatırımcılara sağlanan kolaylıklardan bahsederek, iş insanlarını ülkelerine davet etti.
Yeni fırsatlar konulu tanıtım toplantısına, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emre Akyüz, Meclis Başkanı Hüsnü Salih Yılmaz, üyeler ve girişimciler katıldı.
Toplantı sonrasında karşılıklı hediye takdim edildi.

Özbekistan'da Yeni Fırsatlar Konulu Sunuma
http://www.karabuktso.org.tr/dosyalar/ozbekistan-sunum.pptx adresinden ulaşabilirsiniz.

09.01.2019 - 15:49:23 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası