SAĞLIKLI YAŞAM İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ile Aya Yurt ve Kiralama Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Ltd Şti. (AURA FITNESS & SPA ) arasında Sağlıklı Yaşam İşbirliği Protokolü 17.12.2018 tarihinde imzalandı.
Sağlıklı Yaşam İşbirliği protokolü ile açıklama yapan Başkan Mescier "Oda üyelerimize hizmet alabilecekleri işletmelerde fiyat avantajı ve hizmeti daha özel koşullarda almalarını sağlamak amacıyla bir dizi protokolleri imzalamaktayız.
İmzalanan bu protokol kapsamında Karabük Ticaret ve Sanayi Odası üye işletmemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Sağlıklı Yaşam İşbirliği Protokolüne www.karabuktso.org.tr Hizmetler İşbirliği protokolünden ulaşabilirsiniz

17.12.2018 - 17:00:58 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası