DESTEK PATENT KOCAELİ ŞUBE MÜDÜRÜ’NÜN KARABÜK TSO ZİYARETİ

Destek Patent Kocaeli Şube Müdürü Ali Mehmet Özgan,Marka Patent Danışmanı Yusuf Turan Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier’i makamında ziyaret etti.
Ziyarette Yönetim Kurulu Üyeleri de yer aldı.
Şube Müdürü Ali Mehmet Özgan tarafından Marka, Patent, Coğrafi İşaretler konularında bilgilendirmelerde bulunuldu.
Sohbet ve fikir alışverişi şeklinde gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER, nazik ziyareti için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

14.12.2018 - 10:45:39 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası