AÇI KOLEJİ EĞİTİM İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ile Karabük Açı Koleji arasında Eğitim İş Birliği Protokolü Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier ile Karabük Açı Koleji Kurucusu Oğuzhan Ünal tarafından 13.12.2018 tarihinde imzalandı.

Eğitim işbirliği protokolü ile açıklama yapan Başkan Mescier “Üyelerimizin ve aynı zamanda aile bireylerinin ihtiyaçlarını karşılamak  için çeşitli protokoller imzalıyoruz Çalışmalarımız, üyelerimize hizmet etmek için devam ediyor. Odaya kayıtlı olan üyelerimiz ve birinci derece yakınları, imzaladığımız protokol nezdinde Karabük Ticaret ve Sanayi Odasına çalışanlarının, üyelerinin birinci derece yakınlarının ve referans oldukları öğrencilerin eğitim ücretin % 40 indirim uygulanacaktır. Peşin ödemelerde ise son fiyat üzerinden %10 peşin indirim daha uygulanacaktır. İki kardeş kayıt olması durumunda yine son fiyat üzerinden %10 indirim uygulanacak olup protokolden faydalanacak üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Karabük Açı Koleji Kurucusu Oğuzhan Ünal işbirliği protokolü ile ilgili yaptığı açıklama da  “25 Yıllık Birikime Sahip Olan Açı Eğitim Koleji; eğitim bilimleri uzmanı olan kurucusu ve vizyon sahibi, donanımlı idarecileri ile öğrenciler yetiştirmeyi ilke edinmiş bir öğretim kadrosu ile eğitim vermektedir” dedi.

Eğitim işbirliğine protokolüne  www.karabuktso.org.tr Adresinden Hizmetler İşbirliği protokolünden ulaşabilirsiniz.

14.12.2018 - 09:03:10 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası