YÖNETİM KURULU MESCİER’İN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında ,Engellilerimizin toplumsal hayatta varlık göstermeleri ve kendilerine yer bulmaları için herkesin duyarlı davranmak zorunda olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi:

Her insanın başına gelebilecek olan bu durum karşısında, engelli vatandaşlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, doğru ve kalıcı çözümler üretmek, toplumla bütünleşmelerini sağlamak, onların yaşamlarının kolaylaşmasına yardım etmek, engellilerimizin üreten bireyler olarak kendi kendilerine yeterli duruma gelmeleri için yaşam koşullarının iyileştirmek hepimiz için toplumsal bir görevdir.

Bu duygu ve düşüncelerle Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde farkındalığımızın artacağı, sevgiyle kucaklaşacağımız nice günlerimizin olması dileğiyle, tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum” dedi.

03.12.2018 - 11:08:45 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası