GİRİŞİMCİLİK KURSLARI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Karabük Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde 2019 yılında düzenlenecek olan Uygulamalı Girişimcilik kursları işbirliği protokolü 20.11.2018 tarihinde Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Levent Biçer, Karabük Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Vekili Mustafa Çalış tarafından imzalandı.

Protokolün amacı Girişimcilik Kültürünü yaygınlaştırmak ve yeni girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamaktır.

20.11.2018 - 18:24:19 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası