BAŞKAN MESCİER’İN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier, Mevlid Kandili   dolasıyla  yayımladığı mesajda; İnsanlığa rahmet olarak gönderilen Yüce Peygamberimizin doğumunu ifade eden Mevlid Kandili’nin tüm müslümanlara ve insanlık alemine hayırlar getirmesini diliyorum dedi.​​

Başkan Mescier mesajında şu ifadeler yer verdi.

“Mevlid Kandili, Yüce Peygamberimizin bizlere sunduğu bütün değerleri ve yol gösterici öğütlerini anlama ve bu anlayışla yaşama ve yenilenme zamanıdır. Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bu anlamlı gecenin barış, huzur ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını diliyorum” dedi.

19.11.2018 - 09:36:55 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası