ÇÖZÜM ORTAKLIĞI PROTOKOLLERİ İMZALANDI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odasının 2019-2022 Stratejik Planında yer alan Karabük’ün ekonomisinin tüm yönleriyle incelenmesi sektörel analizlerin yapılması,sahada incelemelerde bulunulması görüşlerin toplanması ve aynı zamanda raporlanması ve mutabakat metninde yer alan çalışmaların gerçekleştirilmesi amacıyla Kayı Ajans Fikir Sanat Atölyesi ile çözüm ortaklığı protokolü imzalandı.
Yine 2019-2022 Stratejik Plan kapsamında yer alan Karabük'ün Dış Ticaretini geliştirme amacıyla yapacağı faaliyetler, eğitim, danışmanlık ve üyelerin dış ticaret konusunda bilgilendirmelerini sağlamak üzere Oda Üyesi Karabük Gümrük Müşavirliği Ltd Şti ile çözüm ortaklığı protokolü imzalandı.

14.11.2018 - 19:48:25 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası